Har fått en ny förälskelse

En illgrön dator från LG. Det är min senaste förälskelse. Den har allt jag behöver och dessutom i snygg förpackning. Vad mer kan en singelföretagare begära?

Känner jag mig själv rätt så kommer jag att vara besatt av denna fantastiska gröna skapelse till den dag den står framför mig på skrivbordet. Då visar den sig antagligen bara vara en helt vanlig dator, förutom det faktum att den är grön. Ett helt nödvändigt hjälpmedel som antagligen varken kommer att förändra mitt liv eller göra mig särskilt mycket bättre på mitt jobb.

Den förändrar antagligen inte heller det viktigaste – att mina fingrar inte jobbar lika snabbt som min hjärna. Jag tror ibland att jag saknar någon vital koppling mellan huvud och fingertoppar. Mina tankar hinner sällan fullständigt fram till worddokumentet på skärmen innan de försvunnit ur huvudet. Och jag livnär mig ändå på att skriva. När kommer datorn som gör att mina tankar skrivs ned utan att jag behöver göra det? Jag bara undrar? Och när den kommer; kommer den att finnas i grönt då?

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: