Att skriva rapport när hela havet stormar!

Vår son är snart ett och ett halvt år gammal.
Vår son har enormt mycket energi.
Vår son vill alltid vara där vi är och greja med det vi grejar med.
Vår son är ett underbart litet monster
.

Jag kan inte låta bli att undra hur vi människor är funtade. Sett ovanifrån är vi som små myror som stretar och stretar. Det börjar med skolan där vi får lära oss hur vi gör för att få fina betyg. Efter skolan lär vi oss hur vi ska göra för att skapa fina arbeten. Vi påbörjar den där karriärsklättringen och ger allt. För många av oss träffar vi även kärleken mitt i alltihop och längtan efter familjeliv pockar på. Vi köper dyra hus, bilar och vi gör barn.

Det knäppa är, tycker jag, att vi bara adderar hela tiden. Tanken leder mig till att arbeta lite, leva snålt och älska mycket men det finns en hållhake – jag gillar att jobba…

Jag sitter hemma en måndagskväll medan min man diskar efter maten och jag försöker skriva en rapport till jobbet. Vår son springer runt och jagar vår förskräckta gamla hund (Tror inte att det var så här hon såg sin åldrande höst framför sig) Plötsligt får vår son syn på min dator och närmar sig den som ett snälltåg i högsta fart. När jag försöker mota bort honom ger han ifrån sig ett avgrundsvrål och kastar sig efter datorn likt Ravelli kastar sig efter bollen i mål. Vår son vinner… min rapport lyckas raderas och jag sitter och undrar vad som hände.

Vår son ska snart sova och jag tycker att det ska bli skönt.
Vår son ägnar sista halvtimmen innan sängdax till att springa runt med min dator (en kille i hans ålder har ingen vidare balans eller koordinationsförmåga = tappar datorn ideligen)
Vår son är en ängel när han sover.
Men oj vad vi älskar honom och oj vilket kul liv vi har mitt i allt kaos!

Annonser

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: