Sofia, Sofia, Sofia…

Kl är 00.27. Sen jag gick från kontoret kl 16.30 har jag hunnit läsa genom och besvara alla mina mail, diskat, bokfört, lagt i tvätt och uppdaterat familjekalendern för de närmaste dagarna men de roligaste sakerna har varit att natta min lille son och att läsa alla inläggen som Sofia har skrivit på Företagsmammas sida.

Sofia du både inspirerar och rådger samtidigt! Jag har sagt det tidigare och säger det igen.

Jag kommer att skriva lite på Företagsmamma.se framöver men jag kanske skall berätta vem jag är först.

Jag heter Leyla Yumer, mamma till Chettin 2,5 år och egenföretagare sen snart ett år tillbaka. Jag har ett event företag där jag arbetar med bland annat med catering och olika sorters av arrangemang. Min favorit utav arrengemang är barnkalas! Själv är jag 27 år gammal och kommer från Bulgarien men är turk. När mina kusiner i Bulgarien frågar mig vad jag gör på dagarna så svarar jag alltid med ”Jag är en karriärkvinna samtidigt som jag är en hemmfru”. Är det någon som känner igen sig?

Gud vad man utvecklas när man är egen företagare! Jag har aldrig bloggat tidigare så detta är första gången. Jag är nervös över vad alla läsare kommer att tycka…. Är jag den ende som inte bloggar?! (Bloggade)

Nu skall jag försöka sova några timmar innan min lilla bebis går upp kl 6.00. Vad gott med 5 timmars sömn! Vi hörs mera sen!

/Leyla Yumer

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: